Giganterra GigaHID

Giganterra GigaHID

De GIGA HID lampen zijn verkrijgbaar in 35, 50 en 70W. Metalen hogedrukstoomlamp gebaseerd op de modernste technologie die een UVB-bron produceert met een betere intensiteit en een weergave die dichter bij die van de zon ligt. Onze Spot-modellen maken een geconcentreerde verlichting van warmte en UVB-stralen op een specifiek gebied mogelijk. Te gebruiken met onze GigaBallast elektronische ballast, een hittebestendige keramische E27 fitting en een reflector om de lichtteruggave aanzienlijk te verhogen. Het wordt ten zeerste afgeraden om thermostaten te gebruiken, omdat door veelvuldig inschakelen de lamp snel veroudert. U kunt het in- en uitschakelen van dit high-end verlichtingssysteem beheren door de ballastaansluiting aan te sluiten op een programmeer. De UV-output van elke lamp neemt tijdens bedrijf af. Daarom moet de lamp uiterlijk 12 maanden worden vernieuwd. De aanbevolen afstand tussen de projector en het dier is 20 tot 40 cm. Houd er rekening mee dat het dier niet in contact kan komen met de projector om brandwonden te voorkomen.

 

Waarschuwing! Dek uw GIGA HID-lamp nooit af en zorg voor een goede ventilatie.

Vermijd opspattend water en vochtige nevel.

Wanneer u hem voor de eerste keer gebruikt, moet u uw lamp minimaal 2 uur continu aan laten staan om te stabiliseren en verdere schade te voorkomen.

Bij algemeen gebruik wordt aanbevolen om de GIGA HID-lamp minimaal 8 uur aan te laten staan voordat u deze uitschakelt.

In overeenstemming met de veiligheidsvoorschriften moet het apparaat vóór het vervangen van de lamp worden losgekoppeld van het elektriciteitsnet!

Bij stroomuitval of onverwacht uitvallen van de lamp treedt een wachttijd op voordat de lamp opnieuw wordt aangestoken.

 

Kenmerken :

Hoog UV-A en UV-B spectrum.

Gezond licht voor uw reptielen.

Gebruik met de GigaBallast (apart vereist).

Ideaal voor de vitale synthese van vitamine D3.

Hoge frequentie zonder flikkering. Hoge arbeidsfactor, snelle en eenvoudige installatie. Compatibel met elke E27 fitting en een levensduur van minimaal 6000 uur.

  • Model: G04-00469 G04-00470 G04-00471
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties: