Cavia's

Weergegeven:
Sorteren op:

Borstel Cavia

Helaas is het niet mogelijk om alleen zeugjes uit te leveren. Dit omdat wij van onze fokkers hele ne..

Gladhaar Cavia

Helaas is het niet mogelijk om alleen zeugjes uit te leveren. Dit omdat wij van onze fokkers hele ne..

Peruvian Cavia

Peruvians zijn langharige cavia's met twee kruinen op het achterwerk, waardoor het haar naar vore..

Rex Cavia

Rex cavia's zijn niet altijd leverbaar, wij zullen hiervoor een anders soort leveren indien deze ..

Sheltie Cavia

Sheltie cavia is een cavia met lang haar dat naar achter groeit. Sheltie cavia's zijn niet al..

Tessel / Alpaca Cavia

Tessel cavia is een cavia met lang krullend/golvend haar.Alpaca cavia is een cavia met lang ..

Cavia's

Gecertificeerde cavia groothandel

Dierengroothandel Overbeek is een cavia groothandel die zich richt op dierenwinkels en tuincentra. Bij ons kunt u terecht voor verschillende caviarassen: borstel cavia’s, gladhaar cavia’s, peruvian cavia’s, Rex cavia’s, Sheltie cavia’s en Tessel/alpaca cavia’s. Plaats uw bestelling eenvoudig online.


Als cavia groothandel zijn wij in het bezit van het Dierbaar-keurmerk, toegekend door Stichting Dierbaar. Dit keurmerk vertelt u dat wij goed scoren op dierenkennis, hygiëne en huisvesting. Dus, bestelt u uw cavia’s via Dierengroothandel Overbeek? Dan weet u zeker dat u voor kwaliteit kiest. Bovendien leveren wij onze dieren hoogstpersoonlijk bij u af met een speciale bestelauto met voldoende ventilatie en koeling. Daarbij stellen we onze routes altijd zeer nauwkeurig samen, zodat de dieren niet onnodig lang in de auto hoeven te zitten.


Groothandel met cavia’s voor dierenwinkels en tuincentra

Als groothandel in cavia’s richten wij ons enkel op dierenwinkels en tuincentra, dus uitsluitend voor zakelijke klanten. U kunt diverse caviarassen bestellen via onze webshop. Welk ras u ook kiest: u weet altijd zeker dat de cavia’s zijn gefokt door gespecialiseerde en ervaren fokkers. Met hen hebben we goed contact, zodat we zeker weten dat de dieren gezond zijn. Wanneer de fokperiode voorbij is, verblijven de cavia’s een paar dagen bij ons. Zo kunnen we de gezondheid en ontwikkeling nauwkeurig monitoren. Pas als we 100% zeker weten dat het dier gezond is, verplaatsen we ‘m naar uw winkel. Merkt u dat het dier - ondanks de uitvoerige gezondheidscontrole - toch iets mankeert? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij kunnen overleggen met de fokker en de dierenarts.


Beschikbare caviarassen

Als cavia groothandel bieden wij diverse rassen voor uw dierenwinkel of tuincentrum. Bekijk ons brede assortiment op onze website en plaats eenvoudig uw bestelling:

Bestel hier ook uw cavia benodigdheden

Cavia’s zijn fijne en sociale huisdieren. Ze zijn relatief eenvoudig te onderhouden. Om die reden kiezen veel mensen voor een cavia als huisdier. Let er wel op dat cavia’s van veel ruimte houden en dat ze een goede schuilplek nodig hebben. Om ze een fijne en knusse kooi te geven, zijn er een aantal knaagdier benodigdheden bij te bestellen. Denk aan: huisjes (hout of kokos), bruggetjes, tunnels, enzovoort. Bekijk ons aanbod!


Heeft u vragen over onze cavia’s? Bijvoorbeeld over welke verzorging ze nodig hebben? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.