Knaagdieren

Gecertificeerde knaagdieren groothandel

Dierengroothandel Overbeek is uw vertrouwde knaagdieren groothandel met een ruim aanbod. Bij ons kunt u terecht voor cavia’s chinchilla’s, eekhoorntjes, gerbils, degoes, hamsters, muizen en ratjes. Wij zijn als eerste dierengroothandel in Nederland gecertificeerd door Stichting Dierbaar. Dit Dierbaar-keurmerk houdt in dat wij goed scoren op kennis, hygiëne, huisvesting en verzorging van onze dieren. Via onze website kunt u allerlei knaagdieren bestellen. Ook kunt u bij ons terecht voor knaagdierbenodigdheden, zoals huisjes, loopwielen, bruggetjes en tunnels. Plaats uw bestelling eenvoudig online.


Wij leveren de knaagdieren persoonlijk af bij onze klanten. Dit doen we in een speciale bestelauto met genoeg ventilatie. Ook stellen we de route zorgvuldig samen, zodat de dieren niet onnodig lang in de auto hoeven te zitten.


Wij leveren knaagdieren aan dierenspeciaalzaken en tuincentra

Als knaagdieren groothandel richten wij ons op dierenspeciaalzaken en tuincentra (niet op de particuliere verkoop). Onze knaagdieren worden gefokt door gespecialiseerde en ervaren fokkers. Met hen hebben we nauw contact, zodat we zeker weten dat de dieren in goede gezondheid verkeren. Wanneer de knaagdieren vanuit de fokker bij ons terechtkomen, verblijven ze nog een paar dagen bij ons. Op die manier kunnen we de gezondheid van de dieren goed monitoren. Is alles in orde en zijn de dieren kerngezond? Dan brengen we de dieren eigenhandig naar uw winkel toe. Merkt u dat het dier - ondanks de uitvoerige gezondheidscontrole - toch iets mankeert? Neem dan direct contact met ons op. Dan gaan wij meteen schakelen met de fokker en de dierenarts, zodat er zo snel mogelijk een oplossing komt.


Groothandel met knaagdieren: van cavia’s tot hamsters

Knaagdieren zijn ideale huisdieren. Ze zijn vrij gemakkelijk te onderhouden. Vandaar dat veel mensen ervoor kiezen om een knaagdier in huis te nemen. Als groothandel in knaagdieren bieden wij diverse soorten knaagdieren voor uw dierenwinkel of tuincentrum. Bekijk ons brede assortiment op onze website en plaats eenvoudig uw bestelling: 


Diverse knaagdier benodigdheden

Knaagdieren vinden het heerlijk om in een warm holletje te kruipen en urenlang te slapen. Maar na hun slaapje zijn ze graag actief bezig. Klimmen, klauteren. Rondrennen en snuffelen. Om in alle behoeften van een knaagdier te voorzien, bestaan er diverse knaagdier producten. Denk aan huisjes, loopwielen, bruggetjes, tunnels en alpoekoe (nestmateriaal). Ook dit soort knaagdier benodigdheden kunt u bestellen via onze webshop. Neem gerust contact op voor meer informatie of persoonlijk advies.


Heeft u vragen over onze knaagdieren? Bijvoorbeeld over welke verzorging ze nodig hebben? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.