Dé dieren groothandel voor tuincentra

Verkoopt u als tuincentrum dieren en dierenbenodigdheden? Maak dan kennis met Dierengroothandel Overbeek: een gespecialiseerde groothandel voor tuincentra. Wij leveren dieren, dierenvoeding en andere dierenbenodigdheden. Als tuincentrum kunt u via onze webshop eenvoudig uw bestelling plaatsen. Wij leveren kwaliteitsdieren die op een goede manier zijn gefokt en waarvan de gezondheid uitgebreid is gecontroleerd. Als dieren groothandel voor tuincentra beschikken wij al jaren over het Dierbaar-keurmerk. Dit houdt in dat wij door Stichting Dierbaar met succes zijn getoetst op de hygiëne, huisvesting en verzorging van de dieren.

Dieren voor uw tuincentrum


Zoekt u een gespecialiseerde en integere dierengroothandel? Dan zit u bij Dierengroothandel Overbeek goed. Wij werken uitsluitend samen met de meest ervaren en gecertificeerde fokkers. Daardoor kunt u altijd vertrouwen op kwaliteitsdieren met een uitstekende gezondheid. U kunt bij ons terecht voor knaagdieren, vissen, vogels, konijnen en reptielen. Ook voor dierenvoeding (diepgevroren, levend, fruitcups, knaagplantjes etc.) kunt u bij ons terecht.

Alle dieren verblijven na het verlaten van hun eerste nestje altijd nog een paar dagen bij ons. Zo kunnen we de gezondheid van de dieren nauwlettend in de gaten houden. Pas als we constateren dat de gezondheid volledige in orde is, worden onze dieren in uw tuincentrum geplaatst. Voldoet een dier onverhoopt toch niet aan de gezondheidscriteria? Neem dan direct contact met ons op, dan zoeken we samen met de fokker en dierenarts een oplossing.

Waterplanten groothandel voor tuincentrum


Verkoopt u vissen? Adviseer uw klanten dan om voldoende waterplanten in het aquarium te plaatsen. Die waterplanten zorgen voor zuurstof en beschutting voor vissen. Sommige aquariumplanten zorgen er zelfs voor dat het water wordt gezuiverd. Kortom: waterplanten zijn essentieel voor het houden van vissen. Als tuincentrum kunt u ervoor zorgen dat u een mooi assortiment aan waterplanten hebt, zodat uw klanten genoeg keuze hebben uit diverse soorten en maten. Als tuincentrum groothandel kunnen we u adviseren welke planten geschikt zijn voor welke vissen. Vervolgens bestelt u eenvoudig uw waterplanten online via onze webshop, telefonisch of per mail. Bekijk ons assortiment planten voor in het aquarium.


Als tuincentrum onze groothandel benaderen?


Heeft u vragen over onze dieren of de waterplanten? Of wilt u als tuincentrum onze groothandel benaderen voor het leveren van dieren of producten? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder.