De groothandel voor dierenwinkels

Dierengroothandel Overbeek is een groothandel voor dierenwinkels en gespecialiseerd in het leveren van dieren en benodigdheden. Wij leveren onder andere aan dierenwinkels en tuincentra, dus uitsluitend aan zakelijke klanten. Dit doen we om ons zoveel mogelijk te richten op uw wensen en te voldoen aan uw vraag.


Waarom Dierengroothandel Overbeek?


Als dierenwinkel groothandel hebben wij de volgende dieren in ons assortiment. Zo hebben wij: knaagdierenvissenvogelskonijnen en reptielen. Daarnaast fokken wij onze dieren in samenwerking met een aantal vaste fokkers. Dit zijn goede en ervaren fokkers die al ruim 20 jaar actief zijn. Doordat wij onze dieren op deze manier fokken zijn wij gewaarborgd van goede kwaliteitsdieren, en kunnen we er goede controle op houden dat alles naar wens verloopt bij onze fokkers.


De dieren blijven de eerste paar dagen altijd nog bij ons, zodat we goed kunnen monitoren of alles goed gaat. Ondanks de goede controle kan er toch iets mankeren aan een dier. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan spelen wij dit direct terug naar onze fokkers. Mocht er iets zijn met het dier, waar we zelf niet in uitkomen, dan nemen we contact op met Dierenartsenpraktijk Bodegraven. Door onze fijne samenwerking kunnen we snel tot een goede oplossing komen. Het alert blijven op de gezondheid en hygiëne van onze dieren staat bij ons hoog in het vaandel!


De werkwijze van onze groothandel naar uw dierenwinkel


Het bezorgen van de dieren doen wij altijd persoonlijk, dus niet via een chauffeur of een vervoerder. Deze werkwijze heeft als voordeel dat we direct contact met u onderhouden, dat is iets waar wij als dierengroothandel veel waarde aan hechten. Daarnaast hebben vaste routes op bepaalde dagen, zodat u ongeveer weet wanneer wij uw bestelling komen brengen. U kunt er vanuit gaan dat wij altijd binnen een week leveren.


De dieren hoeven niet onnodig lang in de auto te zitten, omdat wij onze routes daarop afstemmen. Doordat wij de dieren zelf komen bezorgen, kunnen wij de dieren bij aankomst zelf nog een keer controleren op gezondheid en kunnen wij meteen de situatie bij u in de zaak zien. Het rijden met geïsoleerde bestelauto’s, zorgt ervoor dat we de dieren in de winter warm kunnen houden en in de zomer koel.


Zijn we eenmaal bij u in de dierenwinkel aangekomen, dan controleren wij de dieren nog een laatste keer op de gezondheid. We nemen graag ook meteen een kijkje bij u in de dierenwinkel. Zo kunnen we met u meedenken wanneer er bijvoorbeeld te veel of verkeerde dieren aanwezig zijn.


Bent u op zoek naar een dierenwinkel groothandel, met veel ervaring in het leveren van dieren en benodigdheden? Dan is Dierengroothandel Overbeek de juiste keuze. Schroom niet om contact op te nemen. We staan u graag te woord.