De groothandel voor uw dierenspeciaalzaak

Welkom bij Dierengroothandel Overbeek: dé groothandel voor uw dierenspeciaalzaak. Als ondernemer kunt u dieren en dierbenodigdheden bestellen via onze webshop. Wij leveren onder andere aan dierenwinkels en tuincentra, dus uitsluitend zakelijke klanten. We werken samen met goede, ervaren fokkers. Samen met hen garanderen wij kwaliteitsdieren met een goede gezondheid. Ook voor diverse diervoeders, waterplanten en andere dierenaccessoires kunt u bij ons terecht.


Dierenspeciaalzaak groothandel met breed assortiment


Als dierenspeciaalzaak groothandel bieden wij een breed assortiment. U kunt bij ons terecht voor: knaagdieren, vissen, vogels, konijnen en reptielen. Ook waterplanten en diverse dierenvoeders behoren tot ons assortiment. Via onze webshop kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen. U kunt ons uiteraard ook bellen of mailen om uw bestelling door te geven. Wanneer uw bestelling binnen is, voegen wij uw dierenspeciaalzaak toe aan onze route. We bezorgen onze dieren altijd persoonlijk bij u af. Dit doen we in een speciale bestelauto met genoeg ventilatie. Ook stellen we de route zorgvuldig samen, zodat de dieren niet onnodig lang in de auto hoeven te zitten. Eenmaal aangekomen in de dierenspeciaalzaak? Dan controleren we de gezondheid van de dieren nogmaals. Lees meer over onze werkwijze.


Met focus op dierenspeciaalzaken en tuincentra


Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van dieren aan winkels zoals dierenspeciaalzaken en tuincentra. We richten ons dus alleen op zakelijke afname. Ook fokken we onze dieren niet zelf. Dit laten we over aan gespecialiseerde en ervaren fokkers. Na de fokperiode verblijven de dieren wel een paar dagen bij ons. Zo kunnen we de gezondheid van de dieren goed in de gaten houden voordat ze worden geplaatst in uw zaak. Mocht een dier ondanks deze controle toch iets mankeren, neem dan zeker contact met ons op. Dan brengen wij de fokker en de dierenarts op de hoogte en gaan we op zoek naar een oplossing.


Dierbaar-gecertificeerde groothandel


Wij hebben als eerste groothandel in Nederland het Dierbaar-keurmerk ontvangen. Deze certificering houdt in dat wij zijn gekeurd door Stichting Dierbaar. Zij letten op hygiëne, huisvesting en verzorging van de dieren.


Specialistisch advies over dieren(verzorging) nodig?


Heeft u vragen over de dieren? Bijvoorbeeld over welke verzorging ze nodig hebben? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.