Uw groothandel in dierenbenodigdheden

Welkom op de website van Dierengroothandel Overbeek: uw vertrouwde groothandel in dierenbenodigdheden. U vindt hier dierenbenodigdheden van diverse topmerken, tegen de meest scherpe prijs. Zo vindt u bij ons dierenbenodigdheden voor knaagdieren, vissen, vogels en reptielen. Denk aan loopwielen, tunnels, huisjes, viszakken, terrariums, aquariumplanten, verlichting en verwarming. Bestel eenvoudig online!


Dé groothandel in dierenbenodigdheden voor bedrijven

Dierengroothandel Overbeek is een groothandel in dierenbenodigdheden voor bedrijven. Wij leveren met name aan dierenspeciaalzaken en aan tuincentra, dus alleen voor zakelijke afname. Vanuit onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u voorzien van gedegen advies. “Welke benodigdheden zijn geschikt voor mijn dieren?” “Welke producten raden jullie aan?” “Hoe kan ik mijn dieren het beste verzorgen?” Met dit soort vragen kunt u altijd terecht bij ons. Schroom niet om contact op te nemen!


Groothandel met knaagdieren benodigdheden

Verkoopt u knaagdieren? Dan weet u als geen ander dat knaagdieren zich het liefst terugtrekken in een warm holletje. Een veilig nestje waarin ze lekker kunnen slapen. Als het diertje eenmaal is uitgeslapen, barst ‘ie van de energie. Spelen, rennen, klimmen, klauteren: het kan niet op. Om ze een zo goed mogelijk thuis te geven, hebben wij als groothandel knaagdieren benodigdheden beschikbaar op onze website. Zo heeft u keuze uit diverse knaagdierhuisjes, bruggetjes, tunnels en loopwielen. Bekijk ons assortiment! 


Dieren benodigdheden voor aquariums en terrariums

Wilt u een gezond leefklimaat creëren voor uw vissen en/of reptielen? Dan is een goed ingericht aquarium of terrarium essentieel. Bij Dierengroothandel Overbeek vindt u alle producten die hiervoor nodig zijn. Zo vindt u diverse decors voor in het aquarium en aquariumplanten. En ook voor het terrarium hebben we de benodigde producten beschikbaar. Denk aan bodembedekking, verlichting, verwarming en diverse watervoorzieningen. Kortom: alles wat u nodig heeft voor aquariums en terrariums vindt u bij onze groothandel met dierenbenodigdheden. 


Producten voor konijnen, vogels en meer

Natuurlijk verdienen konijnen, vogels en alle andere dieren ook een fijne kooi. Een kooi die voorzien is van alle gemakken, leuk speelgoed en goed voeder. Alles wat u nodig heeft, vindt u op de website van onze dierenbenodigdheden groothandel. Snuffel eens rond op onze website en laat u verrassen door ons brede assortiment. Houd onze website ook regelmatig in de gaten voor nieuwe producten.


Heeft u vragen over een van de dierenbenodigdheden in onze groothandel? Of heeft u behoefte aan advies? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.